Stop beveiligingsincidenten

Het komt steeds meer voor dat we willekeurig of gericht het doelwit zijn van malware- en botnetaanvallen. Deze aanvallen kunnen kostbaar en arbeidsintensief zijn. Veelal werden voor dit type aanvallen diverse dure hardware apparaten ingezet om deze vorm van aanvallen te weren. Met de dienst DNS Shield is dit verleden tijd! Door DNS Shield als DNS-provider te gebruiken, bieden we u de mogelijkheid om binnen enkele minuten malware- / bedreigingsdetectie- en preventiemogelijkheden te activeren in bedrijfsomgevingen.

ZETACyber DNS Shield gebruikt tientallen gegevensbronnen en wereldwijde dreiging data om tot op de minuut gegevens te bieden en bedreigingen op uw netwerk te voorkomen, zelfs direct wanneer een geïnfecteerd apparaat in uw netwerk wordt aangemeld.

EXCLUSIEF IN DE MARKT

Kunstmatige intelligentie

Exclusief in de markt - ZETACyber DNS Shield domeinanalyse wordt mogelijk gemaakt door A.I.


Door het toepassen van kunstmatige intelligentie zijn wij in staat om kwaadaardige websites en ongewenste inhoud in realtime te identificeren en te blokkeren.Met de dienst DNS Shield bieden we een hoog beschermingsniveau en zijn wij in staat om schade door 'verkeerde' websites / bronnen te voorkomen.

Bescherming online

Bescherm gebruikers en netwerken tegen botnet aanvallen, malware, phishing, virussen en andere bedreigingen. DNS Shield is uniek in de markt omdat we een risicoanalyse toepassen, mogelijk gemaakt door A.I. en machine learning.

Dit stelt ons in staat om onze gegevens over de beveiligingsbedreigingen up-to-date te houden en realtime updates naar uw netwerken te sturen. Hierdoor bent u altijd beschermd bent tegen nieuwe kwetsbaarheden.

Web Content Filtering

DNSF Shield kan uitgebreide en URL- en internet content filters uitvoeren in slechts enkele minuten.


Vertel DNS Shield eenvoudig welke categorieën websites u wilt blokkeren - Inhoud voor volwassenen, Illegale inhoud, Streaming Media, Chat & Instant Messaging, Sociale netwerken, enz. - en wij doen de rest. Onze algoritmen categoriseren sites op een intelligente manier, zodat u niet zelf een lijst met domeinen hoeft bij te houden.

SNEL, VEILIG & BETROUWBAAR

37

datacenters

100%

uptime

ZETACyber-DNS-Shield

Het enorme wereldwijde netwerk van ZETACyber DNS Shield heeft de meest aangeboden connectie punten / servers in de branche. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw geschatte netwerkgebruik tijdens piekuren of een nieuwe kantoor locatie welke u opent. Wij hebben dit geregeld, ongeacht de uitbreidingsplannen uw bedrijf heeft in de toekomst.

Wat betekent dit?

DNS Shield draaid in een intelligent, wereldwijd netwerk met meer dan 35 servers over de hele wereld. Dit stelt ons in staat om uw verzoeken automatisch af te handelen  via de snelst reagerende locatie, Ook garanderen wij een 100% uptime voor deze dienst.