ONLINE SECURITY

Als ondernemer wilt u online goed vindbaar zijn én een professionele uitstraling hebben. Via ZetaCloud maakt u eenvoudig uw eigen professionele website, blog of webshop. Makkelijk te koppelen aan uw domeinnaam. Online Security is standaard opgenomen in onze oplossingen.


Standaard bij elk hosting abonnement:

Controlepaneel (voor beheer van jouw site)
 Webmail
 Backup beheer

Telefonische- en online helpdesk
 Kwaliteitsgarantie
 DNS beheer

Achteraf betalen
 Zelf applicaties installeren
 Apparatuur in Nederlandse Datacenters

Wat is webhosting?

Wanneer je een website gemaakt hebt of wil gaan maken, dan heb je een webhostingpakket nodig om jouw website bereikbaar te maken. Webhosting is de ruimte waarop jij bestanden en afbeeldingen kunt opslaan op een server. Deze server is bereikbaar via een IP-adres dat gekoppeld kan worden aan jouw domeinnaam.

Welk webhostingpakket is het meest geschikt voor mij?

Dat is lastig, iedereen heeft andere wensen en behoeften voor zijn website. Daarom raden wij aan om te kijken naar zaken als: Hoeveel schijfruimte heb ik nodig? Hoeveel e-mail adressen heb ik nodig? Wil ik eventueel in de toekomst makkelijk overstappen naar een ander abonnement? Neem voor advies gerust even contact op met onze servicedesk, wij helpen je graag verder.

Kan ik mijn pakket koppelen aan een andere domeinnaam?

Ja, dit is mogelijk. Je dient wel de houder te zijn van deze domeinnaam. Deze domeinnaam dient wel onder hetzelfde klantaccount te staan als waar je het pakket aan wil koppelen.

Verschillende soorten webhosting?

Er zijn verschillende soorten webhosting. Wij bieden shared webhosting, waarbij meerdere webhosting diensten voor verschillende klanten op één server worden geplaatst. Ook is het mogelijk een eigen Virtual Dedicated Server af te nemen waarop je de hosting van jouw website helemaal zelf kan regelen.

Kan ik mijn webhostingpakket wijzigen?

Natuurlijk, je kunt ten allen tijde jouw webhostingpakket kosteloos upgraden of downgraden. Bij een upgrade worden de kosten voor het eerdere pakket verrekend in de nieuwe factuur. Bij een downgrade is dit niet het geval, wij raden daarom aan om een downgrade aan het eind van de maand aan te vragen.

Hoe voorkom ik dat mijn website of VDS wordt gehackt?

Een hack wil je natuurlijk ten allen tijde voorkomen, wij geven je enkele maatregelen en tips: Houdt jouw website(s) up-to-date, gebruik wachtwoorden die niet eenvoudig te raden zijn, verander jouw wachtwoord(en) regelmatig, maak regelmatig back-ups en zorg voor een SSL-certificaat dat past bij jouw website.