Het internet is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het moet er altijd zijn, want zonder internet kunnen we niets meer doen! Clouddiensten zijn ook niet meer weg te denken, maar ook deze diensten vereisen goed werkende en veilige (internet) verbindingen.

De verbindingen van ZETA worden standaard van beveiliging voorzien, nog voor het op de klantlocatie aankomt. Daarmee garanderen we een goed stabiel en veilig netwerk en voegen we een extra beveiliging toe, want op uw netwerk zorgen we daar ook nog eens voor.

Verbindingen, de basis van elke ICT-oplossing en de toegangsdeur tot uw bedrijfsomgeving. Heeft u klant bestaande (internet) verbindingen welke u wilt voorzien van een extra beveiligingslaag? Hiervoor bieden wij een uitgebreid portfolio!

Cloud. Altijd, overal en op elk device werken in de cloud.

De cloud biedt gemak, flexibiliteit en altijd de laatste software licentie. ZETA biedt een uitgebreid portfolio aan cloud diensten, waarmee elke klant overal veilig werkt en u bedrijfsprocessen slimmer maakt. Van secure domeinnamen en webhosting, tot complete portfolio’s van onze partners(o.a. Microsoft, etc.). Dit alles bieden wij aan via ons partner portal, waar u uw diensten kunt bestellen en beheren. Daarnaast is het volledige security portfolio gekoppeld aan ons security platform InControl.

Veilig en altijd online, zo doen we dat bij ZETA!