De term “phishing” staat voor het “hengelen” dat kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens doen. Een veelgebruikte methode is om dit via e-mail te doen: ontvangers krijgen een vertrouwenwekkende e-mail waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Zodra de ontvanger daarop klikt verschaft de aanvaller zich toegang tot het systeem van de gebruiker.

PHISHING AWARENESS SECURITY

ZetaCyber biedt met haar Phishing as a Service een phishingdienst voor organisaties die zelf geen phishing software programma willen ontwikkelen en snel aan de slagwillen gaan met het creëren van bewustwording op dit onderwerp. Wanneer ontvangers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken zullen zij minder snel ineen phising poging trappen.

CONTINU PROCES

Ook voor informatie beveiliging bewustzijn geldt dat het een continu proces betreft. E-mail ontvangers moeten er regelmatig aan herinnerd worden wat de gevaren zijnen op welke signalen zij moeten letten. Daarom bieden wij onze dienst als een continu proces aan en kan iedereen scherp blijven.

WERKWIJZE

Wij hebben een groot aantal standaard phishing mails gecomponeerd. U kunt vervolgens een aantal e-mails kiezen die voor uw organisatie en/of branche relevant zijn. Wij voegen doorlopend nieuwe templates toe, zodat ontvangers steeds een nieuwe test voorgeschoteld krijgen.

PARTNERWORDEN

Wilt u meerinformatie over de ZetaCyber Phishing as a Service oplossing of wilt u partner worden en deze dienst beschikbaar maken voor uw eigen klanten? Neem dan contact met ons op.