De Managed Security Services (MSS) van ZETA hebben de voorkeur vanwege:

24/7 monitoring

Vanuit het ZETA Security Operations Center (SOC) houden onze beveiligings specialisten uw systemen en netwerken 24/7 in de gaten. Ze detecteren en onderzoeken cyberaanvallen en verdachte activiteiten, zoals geavanceerde hack pogingen, datalekken, sporen vanAPT’s (advanced persistent threats) en virusbesmettingen. Alleen in het geval van reële, bevestigde incidenten wordt uw organisatie op de hoogte gebracht. Door meteen te handelen, voorkomt u niet alleen een potentiële crisis, maar voldoet u ook aan de meldplicht datalekken.

Incident readiness

De monitoring van uw beveiligingsprocessen resulteert in ‘incident readiness’: dankzij het vastleggen van forensische gegevens bent u goed voorbereid op het onvermijdelijke onderzoek naar beveiligingsincidenten. U kunt incidenten dus meteen onderzoeken in plaats van eerst antwoord te vinden op de vraag: “Wat nu?”.

Hulp bij het opzetten van uw eigen SOC

Als vertrouwde beveiligingspartner helpen we u niet alleen met het maken van de juiste keuzesom uw informatiebeveiliging te optimaliseren. U kunt ook gebruikmaken van onze monitoring gegevens om uw beveiligingsbeleid te verbeteren, zodat u adequate preventie-, detectie- en respons maatregelen kunt nemen. Daarnaast kunt u uw eigen Security Operations Center opzetten met ons platform InControl. Daarmee kunt uzelf monitoring activiteiten uitvoeren, volledige whitelabel onder uw eigen naam.

ZETA helpt zijn partners (klanten) met specifieke trainingsprogramma’s, zodat ze op basis van gerichte kennis en vaardigheden de juiste maatregelen kunnen treffen.U kunt dus optimaal profiteren van de flexibiliteit en meerwaarde van onze Managed Security Services.

Waarom ZETA

Cybersecurity is een continu proces van detectie, preventie, response en intelligence. Onze specialisten beschikken over grondige kennis van al deze aspecten. Die doen zij in de praktijk op door het uitvoeren van een groot aantal verschillende beveiligingsdiensten.Al geruime tijd integreren we onze kennis van dreigingen in onze manier van werken. Dat is een belangrijk onderdeel van de diensten die we leveren.

We kijken naar de grootste dreigingen en analyseren die 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De opgedane kennis passen wij direct toe in onze diensten en we gebruiken deze kennis voor het ontwerpen, ontwikkelen en toetsen van innovatieve oplossingen die onze klanten beschermen tegen zowel ‘gewone’ als geavanceerde dreigingen. Door deze benadering bouwen we aan ’s werelds best geavanceerde Security platform: InControl!