Wij maken de (digitale) werkomgeving veiliger. Dat is onze missie. Hoe? Wij werken met enthousiaste partners met passie voor hun vak. Onze partners verkopen onze oplossingen aan eindklanten. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de ICT omgevingen bij de eindklanten van onze partners veilig blijft. Wie zijn dan de klanten van onze partners? Dat verschilt van mkb’ers tot zorg-, onderwijs- en overheidsinstellingen. Wij bieden onze partners de mogelijkheid om hun producten whitelabel te verkopen en daarmee hun eigen merk op te bouwen.

De IT infrastructuur bij onze eindklanten veranderd continu. Ook kan de eindklant een mogelijk doelwit zijn van kwaadwilligen. Volledige aandacht is dus continu nodig. De infrastructuur bewaken en testen, dat is wat wij doen. Een team van ethisch hackers denken en acteren binnen de omgevingen van de eindklanten. Wij rapporteren de constateringen aan onze partners.

Wij leveren, naast een compleet producten- en dienstenportfolio, ook alle disciplines die daarbij horen. Zo bestellen partners de benodigde diensten en hardware en zijn zij bij ons op het juiste adres voor consultancy en installaties. Daarnaast staat onze afdeling Partner Support altijd voor onze partners klaar en adviseren wij onze partners bij de ingebruikstelling van onze oplossingen.

Ons kantoor is gevestigd in Ede. De medewerkers van ZETA zijn enthousiast over de mooie dingen welke we doen. Door onze innovatieve ontwikkelingen weten we ook zelf vaak als eerste hoe iets in elkaar zit. Wij vinden het geweldig dat we onze IT security diensten kunnen aanbieden aan onze partners. Dit alles maakt ons werk extra leuk en elke dag uitdagend.

Visie
De wereld en het IT landschap veranderd in een hoog tempo. Iedereen en alles wordt aan elkaar ‘verbonden’. Risico op digitaal misbruik neemt in een rap tempo toe. Beveiliging en veiligheid van de IT infrastructuur neemt een belangrijke positie in binnen uw business en bij uw klanten.

Missie
Onze missie is zakelijk Nederland veiliger maken. Dit doen wij met behulp van onze technische en innovatieve oplossingen. Door onze IT security diensten kunt u met vertrouwen profiteren van een veilige digitale werkomgeving.

Onze kernwaarden

  • Partners ondersteunen in het aanbod van IT security diensten
  • Vooroplopen in innovatie.
  • Reputatie: met onze partners onderdeel zijn van iets unieks (trots).
  • Plezier halen uit ons werk en uit de samenwerking met collega’s.
  • Discretie: werken met vertrouwelijke informatie en dergelijke informatie genereren, en het vertrouwen krijgen van onze klanten om met hun gevoelige informatie om te gaan.